11/06/2023
SKOPJE

Зборови,…

Искрените зборови често Не се елегантни,

исто како што Елегантните зборови често Не се искрени.

226 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: