08/02/2023
SKOPJE

Засекогаш,…

Ми се чини дека засекогаш ќе живееш во Моето Срце.

И во извадоците од песните што ги слушам, во стиховите од песните што ги читам.

Ми се чини дека засекогаш ќе се одвлекувам со мислата кај Тебе и ќе размислувам за Тебе.  

 

 

364 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: