29/01/2023
SKOPJE

Засекогаш ќе се сеќавам,…

Се изебавме, но не беше како порано.

Се сеќавам дека пичката и беше влажна, убаво се ебеше, но беше фрустрирана од она што се случи – се чувствуваше понижено.

Тоа беше малку тажен крај на убава приказна за убаво ебење.

Таа подоцна ми рече:  – Ти не беше мојот Љубовник, туку мојата Љубов.

–  Никогаш нема да ја заборавам љубовта кон тебе. Беше супер!

Па, тоа е крајот на една моја приказна за ебење со жена која беше постара од мене, која во овие 10 години ме научи љубовни работи, кои дотогаш не ги знаев добро, но со неа го доживеав и сфатив тој практичен свет на сексот.

Беше најголемата ебачица, одлично се ебеше, остана Број Еден во моето љубовно искуство и ебење.

Што да кажам како коментар на крајот од оваа приказна: Уживав трипати: 

– Првиот пат кога имав слатко ебење со толку чувствителна и драга жена,

–  Вториот пат кога за тоа пишував, после  40 години,

–  а Третиот пат кога повторно – Читав што напишав.   

Сакам да ја кажам последната мисла: 

–  ТАА би била многу среќна да го прочита ова после толку години, за да се потврди колку била добра во љубовта и сексот, како научила млад неискусен човек на Љубов.

И Благодарам за се, секогаш ќе се сеќавам на нејзиниот карактер и прекрасниот пријатен секс.

Засекогаш!  

 

 

 

508 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: