05/02/2023
SKOPJE

Задоволство и болка,…

 

Уживав во казната благодарејќи на физичката манифестација на сите мои стравови, ослободувајќи ме, и иако Тој продолжи да ме удира, моето тело целосно се опушти како да е скршено, како да веќе не чувствувам болка.

Сеуште плачев кога тој застана, го фрли појасот на земја и почна да ми го бакнува грбот, нежно смирувајќи го убодот.
Ја почувствував неговата густа ерекција на мојот задник, тежината на неговото тело на мојата болна кожа … задоволство и болка …
Тој беше мајстор што ги нудеше и двете, и сега му требаше задоволство и бев подготвена да му го дадам “.  

283 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: