30/01/2023
SKOPJE

За Томислав, ….

Не растеме кога ни е ЛЕСНО,

Растеме кога е ТЕШКО. 

Еден ден Животот ќе ти помине пред очи,

Биди сигурен дека ВРЕДИ да се гледа.    

Со текот на времето сватив дека годините се само бројка,

 правиш вистински брчки во твоето Срце,

а Не на Лицето,

 среќата започнува во Тебе кога ќе се прифатиш

онаков каков што си

и кога ќе престанеш да се СМЕЕШ,

ќе престанеш да ЖИВЕЕШ.

Среќата сте Вие

и се што правите за ВАШАТА ДУША

прави да бидете СРЕЌНИ на било која возраст !!!  

АКО НЕ МОЖЕШ ДА БИДЕШ СРЕЌЕН САМ,

НЕ МОЖЕШ ДА БИДЕШ СРЕЌЕН НИ ВО ВРСКАТА,

СРЕЌАТА ДОАЃА ОД ТЕБЕ,

А НЕ ОД ДРУГИТЕ !!! 

 

268 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: