14/04/2024
SKOPJE

За Мајките,…

Животот е прашање на Приоритети и Мојот прв Приоритет се Моите ДЕЦА, бидејќи Тие не побарале да дојдат на Свет, тоа беше Моја одлука, затоа Јас сум одговорна за нив додека не ја постигнат својата Самодоволност и Независност.

Моја Среќа, Обврска и Одговорност е да се грижам за НИВ…

А за да можам да се грижам за нив треба да бидам добро, ако е можно, 100%.

Затоа едното води кон другото, Јас се грижам за Себе за да можам се грижам за НИВ.

Се додека треба да се грижам за Моите ДЕЦА, Ништо и Никој нема да ми биде Главен Приоритет.

И за ова научив да вежбам најдобро што можам, способна сум да се откажам од речиси сè (се трудам да бидам остроумна и да можам да балансирам речиси сè,….).

Научив дека Луѓето се единствени, но заменливи (никој не умира за никого), работните места не се единствени и се заменливи, материјалните добра се заем… 

Со љубов Мајка,… 

531 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: