28/09/2023
SKOPJE

Врвка со крај,…

Постојат Денови кои ме учат дека Животот не е обична Врвка со крај,

туку огромна Мрежа на која не и се знае Ни крајот, Ни почетокот.

Оној момент кога ќе помислим дека некои Луѓе ми се отплеткале од Животот,

се враќаат и повторно ми се заплеткуваат формирајќи уште поцврст Јазол.

Животот е полн со вакви Јазли, но важно е да се обидам и

да се натерам

да Не ги сечам,

кога постои можност полека да ги отплеткам.  

   АВТОР на текст и избор на слики: “Есен во мене“ 

 

191 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: