14/04/2024
SKOPJE

Време е,…

“ Време е да имаме Роденден, време е да Созреваме, време е да бидеме Поинтересни..

Да направиме возраста да Не е важна !!! 

Никогаш не престанувај да Старееш затоа што тоа би било да престанеш да Растеш. 

 И нај – очигледните ПРОМЕНИ промени Не се најважни,

колку и Огледалото да инсистира да не потсетува дека веќе НЕ СМЕ ИСТИ КАКО ВЧЕРА “

225 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: