10/12/2023
SKOPJE

Време

Времето е бесплатно, но бесценето.

Не можете да го поседувате, но можете да го користите.

Не можете да го задржите, но можете да го потрошите.

Откако ќе го изгубите, никогаш не можете да го вратите. 

Harvey Mackay

223 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: