04/02/2023
SKOPJE

ВРЕЛА ЛАВА НА СТРАСТА !!!

СТРАСТА
„Кога веќе не сакате некој да ви помогне да станете, затоа што мислите дека се чувствувате подобро во мракот, 
 
како да можете да бидете безбедни само на тоа место каде што емоциите се монохроматски 
и каде се чини дека сè е чудно, поинаку.
 
Кога сите планови ќе се распаднат, кога љубовта ќе заврши,  
 
и ќе разберете дека ништо нема да биде исто, и започнувате дискретно патување кон бездната “.
 
АЈДЕЕЕ,………….!!!! . 
                
Да организираме состанок за нашите тела, усни и души ..
 
да го заборавиме светот околу нас .. да заборавиме на сè и секого ..
 
И како луѓе кои се гладни еден за друг .. 
 
НИЕ ДА ПАДНЕМЕ  во врела лава на страста …!!!    
 
312 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: