29/01/2023
SKOPJE

Вредноста на животот и убавината,…

Можеш да живееш само ДЕНЕС…!!! 

сите други Денови веќе ги нема или сè уште не постојат.  

Сè старее, секоја убавина избледува,
секоја боја се лади, секоја осветленост избледува и
секоја вистина станува бајата и банална.
Бидејќи сите овие работи добија форма, и
сите форми се истрошија со абењето на времето и возраста,
се разболуваат, се кршат и се претвораат во прав.
Освен ако не се сменат.  

Животот е премногу чуден,

потребна е Тага за да се знае што е Среќа,

Врева за да ја цениш Тишината

и Отсуство за да се оцени Присуството !!! 

 

 

 

285 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: