04/02/2023
SKOPJE

Војна и мир

Доволно пораснав за да знам

дека има Војни кои се ДОБИВААТ 

само напуштајќи ги.

Понекогаш е подобро да се има Мир

отколку да се биде во Право.  

 

 

 

136 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: