05/02/2023
SKOPJE

Во природа,…

Неодамна, мојата сопруга со која сум оженет повеќе од осум години и јас, решивме да кампуваме во природа.

Многу сакавме да кампуваме и за таа прилика имавме камп приколка, сосема солидно опремена.

Чувме за едно место коешто не беше многу експлоатирано, бидејќи сакавме да видиме некој дел од дива природа и тргнавме натаму.

Нашиот сексуален живот беше вообичаен.

Понекогаш посакував да го зачинам малку, но кога и реков на Кристи дека би сакал да пробам во тројка, таа ме нарече перверзен и дека тоа нема да се случи.

Патувавме околу три часа, кога чувме река како тече во близина и посакавме да се одмориме и разладиме малку.

Реката беше мирна и тивка, но кога се приближивме чувме дека некој плива во неа.

На брегот се гледаше нечија опрема, а ние не сакавме да пречиме и затоа се тргнавме од патеката и се скривме во грмушките.

Еден човек пливаше сам и кога нурна во водата му го забележавме голиот стегнат мускулест задник.

Потоа тргна накај брегот и Кристи воздивна кога му го виде прекрасното извајано тело.

Немаше влакна никаде по телото и беше доста развиен и висок, тоа беше без сомневање најубавиот маж што досега сум го видел.

Човекот не не забележа и тргна накај својата опрема.

Неговиот долг кур се клатеше и му стигнуваше речиси до колената.

Огромните јајца се гледаа под него.

Тој почна да се брише со крпа и потоа си облече шорцеви и седна на крпата на брегот.

Тоа беше извонреден примерок од згоден маж без трошка сало на телото.

Наеднаш се сепнав кога сфатив дека сеуште ѕиркаме од грмушките и и реков на Кристи дека би требало да тргнеме. Можевме да најдеме друго место за капење подолу на реката.

Се шокирав кога Кристина, наместо да тргне на спротивната страна, му се приближи на странецот и му рече: “Здраво, јас сум Кристина, а ова е мојот сопруг Петар.”

Човекот стана полека, ја одмери Кристина од главата до петиците, ја испружи раката и рече: “Ристо. Мило ми е што се запознавме Кристина.” “Ќе ти пречи ако ти се придружиме Ристо?”, запраша Кристи подавајќи ми го нејзиниот ранец. 

“Не, воопшто. Мојот пријател ме извиси во последниот момент, но јас сепак решив да дојдам тука. Вашето друштво ќе ми биде добредојдено.” 

Тие двајцата седеа така околу десетина минути, потполно игнорирајќи ме. По некое време, Кристина го праша каква е водата, а тој и рече дека е прекрасна и дека повторно би сакал да плива.

Колку згодно, си помислив јас иронично.

Кери почна да го бара својот костим за капење, а Ристо и рече: “Нема потреба за тоа, па сите тука сме возрасни, зар не?”, попат соблекувајќи се гол, пред да влезе во водата.

Кристина беше хипнотизирана, но наеднаш се соблече и тргна по него.

Јас само стоев изгледајќи глупаво. Бевме тука сами, со најзгодниот маж на светот, а мојата жена пливаше гола со него. Одеднаш почнав да си фантазирам, но ме преплави бран на љубомора.

*******  

После толку алкохол, си помислив јас, сигурно ќе заспие многу бргу.

По дваесетина минути Ристо стана и отиде да си легне, по што веднаш заспа.

Јас се наведнав и ја бакнав Кристина, но таа веднаш се сврте и ми рече: “Престани, не сме сами.” Се налутив, и го свртев грбот и заспав.

Нешто подоцна, се разбудив.   

 

Посегнав по Кристина и ја фатив само нејзината празна вреќа за спиење.

Не можев да си поверувам кога ја видов како му го пуши курот на Ристо.

Клечеше на колената и се обидуваше да го пикне што подлабоко во нејзината уста.

Молчејќи ги гледав и се чудев.

Бидејќи Кристина не можеше да му го проголта целиот кур, продолжи да му го цица врвот и да му ги лиже огромните јајца.

По неколку минути, Ристо ја грабна жена ми и со едно движење ја седна врз неговото лице.

Без да се потруди да биде тивок, почна да и ја лиже пичката.

Од оваа позиција таа не можеше да му го цица курот, па затоа само го држеше цврсто со двете раце и се плескаше со него по лицето.

Се чудев што не се онесвести од ударите.

По дваесетина минути во таа позиција, тој повторно ја дигна жена ми, ја спушти долу и и рече: “Мислам дека си спремна.”

Таа ги дигна нозете и со колената си ги допре цицките.

Сега, кога легна врз неа и ја притисна неговата огромна глава врз нејзиниот мокар отвор, таа си ја покри устата со рацете и широко ги расколачи очите.  

Ристо беше многу внимателен и нежен, морам да признаам.

Со големо трпение и полека успеа да и напика поголем дел од неговиот кур, а таа стенкаше како жена во тешки породилни болки.

Тогаш и јас почнав да си го дркам курот.

Не знам што ме возбуди повеќе, дали тоа што жена ми се ебеше со друг маж пред мене, или другиот маж.

Тој беше навистина прекрасен и двапати поголем маж од мене, на секој начин.

Сфатив дека веќе не сум љубоморен што мојата жена се ебе со него, туку почнав силно да го посакувам.

Тој почна да ја пумпа Кристина се појако и појако додека таа речиси не се онесвести.

Се слушна некаков звук на потпукнување и јас си помислив дека и ја изместил матката.

Не можев да сфатам како и го собира неговиот кур внатре.

Наеднаш Ристо запре и видов дека останатиот дел од курот му натече уште повеќе, се зацрвене и почна да пулсира.

Знаев дека тогаш и ја полни пичката на жена ми со сперма.

Овој човек беше создаден за секс.

Кога заврши, се истркала од неа и рече: “Еве ти ја Петар, целата е твоја.”

Очигледно не сум успеал да скријам дека сум буден, па му одговорив: “Мислам дека е готова Ристо, се онесвести одамна.” “Не мислев да ја ебеш, глупав, мислев да и ја излижеш пичката.

Ристо одговори : – “ Видов како ме гледаше и знам дека ме посакуваш, затоа ………………………………………..“     

 

313 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: