14/04/2024
SKOPJE

Во кревет

Потоа одете во Кревет.

Ми се допаѓаат Креветите.

Верувам дека Креветот е најголемиот Изум на Човекот.

Речиси сите сме родени таму,

таму умираме,

таму водиме љубов,

таму се прегрнуваме и

таму сонуваме…  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

186 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: