10/06/2023
SKOPJE

Во душата,…

Не барав многу…
Само она чувство кога потонуваш во прегратка…
Затоа нека ти е за утеха дека ми е ладно во душата…
Дека веќе на ништо не се радувам…
Нека ти биде за утеха толку, колку си ти среќен…
Толку сум јас несреќна… 

 

Автор на текст и предлог на слики: “Есен во мене“ 

274 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: