03/10/2023
SKOPJE

Вистинска љубов,…

Кога сакаш некого поради неговата Убавина,

тоа Не е Љубов, тоа е СТРАСТ.

Кога сакаш некого поради неговата Трудољубивост,

тоа Не е Љубов, тоа е ВОСХИТ.

Кога сакаш некого затоа што е подготвен да Помогне,

тоа Не е Љубов, тоа е БЛАГОДАРНОСТ.

Но, кога сакаш некого и Не знаеш зошто го сакаш, тоа е вистинска ЉУБОВ !!!   

 

 

 

211 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: