14/04/2024
SKOPJE

Virgo in takta,… !!!

Губењето невиност за секоја жена на некој начин представува влез во нов живот.

Тоа секако е доживување што се памти цел живот.

Додека моите другарки стануваа жени на задното седиште од автомобилот или во паркот,јас мечтаев тоа да биде малку по романтично.

И беше.

Иван беше прекрасен.

Ме почитуваше и сакаше.

Дури после четири месеци од нашето забавување,ниту еднаш не спомнал дека сака де се ебеме.

Но јас знам дека сакаше.

Го покажуваше тоа со поглед на она набрекнато створење во гаќичките.

Сакав и јас.

О, Боже колку сакав.

 

Беше топло тој Јулски ден.

Одлучивме да одиме на капење.

Сонце, река и човекот од моите сништа.

А што има поубаво од тоа ?

Како по обичај отидовме подалеку од обалата и од луѓето.

Сонцето ми го голицкаше телото,сакав да се соблечам,но тој рацете не ги тргаше.

Конечно собрав сила и го соблеков костимот за капење.

-Што правиш? –ме запраша изненадено,додека очите му гореа страстно.

-Немој да се правиш глуп.

-Знаеш што сакам.

-Знам дека и ти сакаш.

-Ете погледни се.- покажав на неговиот кур, кој со сета своја големина ѕиркаше низ гаќичките.

-Сакам да водам љубов со тебе, но не сакам да те повредам.

-Сеуште не е време.-рече одлучно и скокна во водата.

Бев изненадена.

Но борбата сеуште не беше готова.

Скокнав по него.

Ладното милување на водата ми ја зголеми желбата.

Брадавиците ми се скаменија.

Допливав до него и почнав да го бакнувам.

Ми возвракаше со бакнежи и ме милуваше по градите, газето,стомакот –одиме надвор-ми рече.

Знаев дека е готово.

Конечно ќе почувствувам што значи „ да се ебеш„

Седнав на страната од чамецот, а тој клекна.

Ми рече да не се плашам и занурка со главата меѓу мојте нозе.

Чувствував како неговиот јазик ме голица.

Беше прекрасно,но јас го сакав неговиот кур.

 

-Еби ме,еби ме,те молам!

-Полека, полека .

Работев како што нареди.

Ги слушнав неговите изпрекинати воздишки кои уште повеќе ме палеа.

-Лежи ! –ми наредуваше.

Легнав,а тој врз мене.

Почна да ме љуби, како да сакаше да ја тргне нервозата.

Ја завлече раката, и ја стави во мојата пичка.

-Толку си тесна.Ти си прва девица која сум ја ебел –рече среќно.

Чувствував како ми влажи под допирот на неговите раце.

-Стави го,те молам!

Ги извади прстите и во следниот момент почувствував јака болка.

-Ме боли, извади го.!- вриснав јас.

Го извади од мене и ме погледна запрепастено.

-Извини.

После неколку секунди ќутење го замолив да продолжи.

Ме послуша.

Го ставаше полека, а болката постепено изчезнуваше.

Тогаш почнав да чувствувам некои пријатни вибрации.

Занурка со главата меѓу моите гради,ги лижеше брадавиците,кои од силна возбуда скокнале и почнале да зацврстуваат.

-Сакам да ти седнам-му реков.

-Ќе боли-рече.

Стана и легна на другиот крај од чамецот.

Му приидов.

Го усмерив наговиот орган право во центар и седнав.

Ооооооооооооооооооххххххххххх…..

Се нишав на него исполнувајки го телото со мала болка и огромно уживање.

Се навлекував со сета снага и вреснав од задоволство кога ми ја гризна брадавицата.

-Стани, стани брзо,-викна тој.

Скокнав од к…от и после неколку секунди видов како му прска спермата.

Спермата беше топла, а нејзиниот вкус беше чуден.

Ја подигнав главата и се сретнав со неговиот поглед.

Беше изненаден.

-Уште малку пракса, и …… ќе бидеш мое најголемо задоволство.

Се насмеавме,и долго после тоа лежевме прегрнати и голи,изложени на топлото милување од сончевите зраци.

 

 

460 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: