28/09/2023
SKOPJE

Виновни задоволства,…

„Деновите во нормалниот брак се обично здодевни и методични, иако тоа е обично утеха, удобност на нормалноста што другите инсистираат да ја нарекуваат зона на удобност. 

Па, во тој нормален простор ми пулсираат и ерогените зони. 

Има рутини и агенди, има распоред, а она што понекогаш е ноќна мора, исто така се покажува како благослов. 

Во таа измерена мрежа можам дури и да се изгубам по своја волја, тоа е токму начинот на кој можам да скокнам до оној другиот дел од мојата реалност, до оној другиот дел од мојот интимен и приватен свет каде што е Тој.

Чудно, но прекрасно чувство, ме тера да се разбудам со потребната енергија и мотивација, брзо! десет минути предвремен разговор ми ги полни батериите и ме предупредува за желбата. 

Тој е совршениот, внимателен и тивок љубовник што секоја жена би го посакала, особено ако ги види неговите величествени инструменти, секогаш фит, секогаш исправен, секогаш подготвен да ме натера да полудам и да врескам. 

Да, секогаш спремен да ме извалка и да ме извалка…… не мислите на секс играчка, нели?  

Гледам во телефонот, твојата порака го исполнува целиот екран,
ммм… мојата прекрасна огромност пристигна…“   

 

 

 

 

359 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: