10/12/2023
SKOPJE

Виното зборува,…

После вечерата со вино, Јас и жена ми, заглавивме со нејзината сестра, затоа што таа беше толку многу пијана што не можеше да вози кон дома, па и рековме да преноќи кај нас и таа буквално се сруши на каучот. 
 
Среде ноќта, таа се симна долу по скалите и праша дали може да спие со нас за да се загрее. 
 
Таа сè уште беше многу пијана и кога се разбудив, многу возбудено играше со мојот петел, почнав да се однесувам како да спијам за да видам што ќе стори, а таа полека се лизна надоле и почна да го цица мојот петел.
 
Ја имаше најневеројатната техника на цицање што некогаш сум ја почувствувал и иако глумев дека сум заспан, малку ги придвижив колковите кон неа за да може полесно да ме цица сè додека не и истурив силен млаз сперма во устата, ја слушнав како стенка, како продолжува да ја цица секоја капка од мојот кур.   
 
Потоа се врати нагоре и легна со грб кон мене и почна ме влече позади неа, сакаше да се наместам зад неа, мојот петел сè уште пулсираше од нејзината уста и таа се врати назад, го зграпчи мојот кур и го лизна во нејзината многу влажна пичка, го турна задникот наназад за да ме навлече подлабоко во неа и тогаш многу полека започна да го ебе мојот петел, полека и нежно мешаше и мешаше,…. 
 
Се однесував како тогаш да се разбудив и и реков – “што правиш” ?
 
Ми шепна свртувајќи ја главата накај мене – „само ќути и еби ме “, па почнав да ја туркам сè додека не почувствував како нејзината пичка ми го ушмукува целиот кур, ја турнав посилно кога почувствував дека ќе свршам и почнав да го вадам кога таа рече „Не ! Не извлекувај “. 
 
И ја наполнив пичката со огромна количина сперма, се лизна како товар од мене  и потоа двајцата заспавме.
 
Следното утро станавме и како ништо да не било, никој од нас двајцата не рече ни збор за претходната вечер, секој се зафати за тековните работи што денот ги донесе.    
462 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: