30/01/2023
SKOPJE

Вештерка,…

“Кога ќе ве наречат вештерка, насмевнете се.

Тоа е голем благослов!

Вештерките отсекогаш биле жени кои се осмелиле да бидат храбри, агресивни, интелигентни, неконформистички, љубопитни, независни, сексуално ослободени, револуционерни …!!! 

Во секоја жена живее по една вештерка и се смее.

Тоа е бесплатниот дел од секоја од нас.

Вие сте вештерка затоа што сте жена, нескротлива, воздушна, среќна и бесмртна “.   

 

 

 

414 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: