14/04/2024
SKOPJE

Вечерва,…

„-Целосно ме исполнуваш и не можам да ја поднесам идејата дека сеуште не си целосно моја.
-Но да...да јас сум...
-Не, не си, но ќе бидеш. Вечерва ќе те ебам и ќе барам се од тебе…. Нема да оставам ни најмал сомнеж во твојот ум дека НЕ ми припаѓаш“. 


335 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: