14/04/2024
SKOPJE

Ваш избор,…

Откако ќе почнете да ја гледате Убавината на животот, Грдотијата почнува да исчезнува.

Ако почнете да гледате на животот со Радост, Тагата почнува да исчезнува.

Не можете да имате Рај и Пекол заедно, можете да имате само ЕДЕН.

Тоа е Ваш избор.

260 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: