10/06/2023
SKOPJE

Вагинален сок,…

Начинот на кој Жената ги прекрстува НОЗЕТЕ е многу индикативен за Мажот.

Зад Главата, на пример, значи дека веројатно му се допаѓате.  

 

 

 

287 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: