29/01/2023
SKOPJE

Уметност,…

И бидејќи Човекот понекогаш Не наоѓа соодветни зборови за да ги изрази Своите Чувства,

Тој ја наоѓа Уметноста во сите Нејзини форми за да се ослободи од тежината на овие Чувства.

Можеби така се родила УМЕТНОСТА.   

 

 

 

174 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: