29/01/2023
SKOPJE

Три типа на луѓе,…

Никогаш не заборавајте Три типа на Луѓе во вашиот Живот:

– Оние кои ви помагаат во тешките моменти,

– Оние кои те игнорираат во тешки времиња,

– Оние кои ве ставаат во тешки моменти. 

 

 

338 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: