04/02/2023
SKOPJE

Топлина,…

 

Pearl Buck: 

“Длабоко во мене постои место каде живеам сосема сама.

Тука се обновува топлината која никогаш не пресушува.“

 

 

 

 

Audrey Hepburn: 

′′Ги сакам луѓето кои ме прават да се смеам.
Искрено мислам дека тоа е она што најмногу го сакам, смејте се.
Смеењето лекува многу болести.
Ова е веројатно најважната работа на секој човек.”

предлог на текст и насловна слика: “Есен во мене“ 

355 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: