14/04/2024
SKOPJE

ТОЈ !!!

Тој !!!
Тој е мојот пад
мојата зависност,
мојот адреналин, 
мојата топлина во крвта
што минува низ вените
со полн гас …
ТОЈ !!!
Тој е мојата блажена страст
која се буди
на ветерот
и ја тера да рика
да одат да го бараат
својот плен …  
ТОЈ !!!
Знае што сакам
правејќи ослободување
НА мојот ум, НА мојата душа
и срцето,
да лета
во целосна слобода …  
ТОЈ !!!
Тој знае како да ме допре
… ПО кожата
само со
милување на душата
правејќи ме да достигнам
до самиот РАЈ !!! 
– Тој и ТОЈ е сам, тој е сопственик на мене !!! 
551 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: