30/01/2023
SKOPJE

Тој,…

Единствено не знаев да живеам без него, не умеев…

Секој пат кога ќе ме оставеше го сакав се повеќе и повеќе, и затоа никогаш не го заборавив…

Затоа што никој не знаеше да ме расплачи, насмее, повреди, и излечи во исто време.   

 

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ 

315 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: