14/04/2024
SKOPJE

Тивка ноќ,…

Ноќва е тивка, ракијава пивка,
опушти го вратот да ти направам шливка.
Мезе нема, извади ги убавите цицки,
за мојата душа тие ќе ми бидат грицки.
Месечината е полна, исто и моите јајца,
за издувен вентил потребни се двајца.

Превземено од Профил од Твитер, 

 

 

605 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: