05/02/2023
SKOPJE

Тим од соништата,…

Таа знаеше дека дел од неа сака да созрее, но другиот дел од неа, сака ЗАСЕКОГАШ да остане Дете.

Не сакаше да го потиснува вториот – “ДЕТЕТО ВО НЕЈЗЕ“, само затоа што на моменти, се плашеше дека ќе биде осудувана од околината.

Во себе си велеше: – Само напред, Танцувај на дождот, Потпевнувај си како Никој да не те слуша и БИДИ БЕЗГРИЖНА.

Се изненади кога наиде на Личност иста како неа.

Заедно можат да бидат како Тим од Соништата и да постигнат многу цели.     

 

452 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: