04/02/2023
SKOPJE

Тие нежни усни,…

Кога би можела да те Допрам…
Да те Бакнам за да ги осетам тие нежни Усни… 
Да те почувствувам баш како што Јас Сакам… 
Близу до Мене…
Знам и сигурна сум дека би сватил колку ми значиш…   

 

 

   АВТОР НАТЕКСТ и предлог на слики: “Есен во мене“ 

 

169 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: