30/01/2023
SKOPJE

Ти си ветер во моите мисли

Ти си Море во мојот песок
ти си Роса што навлажнува
мојот Сон во убави ноќи,
ти си Хоризонтот на моето небо,
мојот Глас во деновите на тишина,
пловиш во мојот брод и
како Ветер во моите мисли, 

Те чуствувам и Те посакувам, 
ти си мојата вечна Желба заглавена
во мојата Душа..

377 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: