14/04/2024
SKOPJE

Ти си Мојот дом,..

Понекогаш ДОМ може да биде друга ЛИЧНОСТ !!! 

„Мојот Дом е тука: во Твојата прегратка.

Какво олеснување, каков мир.

Нема веќе разделување, нема повеќе куфери, четки за заби и шкафови: она што ми треба е тука, во Твоите раце.

Мојот дом е едноставно во аголот на Твоето тело каде што можам да го слушнам чукањето на Твоето Срце“.   

 

 

 

835 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: