10/12/2023
SKOPJE

Ти си Љубов,…

Мил мој..

Ти си Импулсот што ме води од Ден на Ден за да можам да продолжам,

заблагодарувајќи им се на Животот и Судбината што те ставија на Мојот Пат.

Ти си сите мисли во Мојот Ум, желбата што се појавува на Мојата кожа и сета Љубов што чука во Моето Срце.

Ти си мекото галење што се провлекува низ секој текст што води до Твоето прекрасно постоење на овој свет.

Ти си чиста Чувствителност во Мене, најубавиот образец на Мојата Инспирација… Ти си Едноставно ЉУБОВ.

556 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: