29/01/2023
SKOPJE

Те сакам,…

„ Те сакам“ стана најчестиот Глагол на Светот.

Секој го користи, за било што, за секого, во секоја околност.

Сметам дека е жално што најскапоцениот поим во нашиот јазик го сведовме на Збор за сè.

Сепак мислам дека Сите ќе се согласат дека „Те сакам“

се НАЈСИЛНИТЕ зборови што еден МАЖ може да ги каже на ЕДНА ЖЕНА. 

„ ТЕ САКАМ “ е Нај-убавиот, Нај-моќниот Глагол во нашиот јазик.

А сепак се сведе на НИШТО.      

 

 

 

 

305 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: