30/01/2023
SKOPJE

Тантрички јазик или орален секс !!!

ЈАЗИКОТ, кој е способен да го пренесе вашиот Оргазмичен Потенцијал, станува продолжение на вашето срце, можејќи да навлезе во кожата на вашиот партнер со секое лизгање по телото.
Се лизга преку грбот на вашиот партнер и цврсто „продира“ во секој пршлен, полека качувајќи се нагоре, тресејќи го телото и правејќи го да вибрира.
Тантричкиот јазик помага да се проникне во битието на таа друга личност речиси, како вашиот пенис или вулвата, премостувајќи го јазот, тантричкиот јазик поддржува со неспоредлив стил, уметност на генерирање оргазмични сензации.
Вистински тантрички јазик ја има предноста што „продира“ не само во гениталиите, туку и со лижење на вратот, грбот, стомакот и секако гениталиите на партнерот, ја генерира таа сензација која допира до срцето.
Значи лижењето е разноврсно, го даваме и очекуваме да ни биде дадено од партнерот кој сме го одбрале за нашето земско уживање.
Тантричкиот јазик знае да дава задоволство, знае да бакнува, знае да лиже, знае да се тресе, знае да допре со мекост, деликатес, нежност, еротика и љубов при секое лизгање.
И понатаму, ТАНТРИЧКИОТ ЈАЗИК ја развива моќта на намерата на сопственикот на тој јазик.
Зошто?
На пример, не e како машки Фалус (л.phallus, – penis) , УМОТ му дава на вашиот јазик поголема сила и неговата намера го зајакнува.
Бидејќи не е Вулва, УМОТ му дава на јазикот поголема широчина во уметноста на ГЕНЕРИРАЊЕ НА ЗАДОВОЛСТВО.     
Разновидноста заедно со намерата е МОЌНА !!! 
Развијте ја УМЕТНОСТА НА ОРАЛЕН СЕКС , но запомнете, јазикот оди понатаму, може да навлезе во ЦЕЛО тело на различни начини.
Така е, ТОА Е ТАНТРИЧКИ ЈАЗИК !!!  

 

 

203 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: