10/12/2023
SKOPJE

Танцување

Се уморуваш.

Се уморуваш од криење.

Се уморуваш од трчање во сите правци.

“ Можеби никогаш нема да го дознаете одговорот
но порано или подоцна ќе мора да сватите….

– “ Зошто да Трчате кога можете да ТАНЦУВАТЕ ?…“

167 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: