28/09/2023
SKOPJE

Така се почна

Тоа беше пред шест години.

Јас тогаш имав 28 години, маж ми беше 3 години постар од мене, и уште немавме деца, само што се венчавме.

Имавме добар сексуален живот, мојот сопруг е многу голем фантазер во тој поглед.

Ќе кажам нешто за себе, бидејќи јас сум главниот лик во приказнава, имам долга црна коса, големи гради, малку пошироки колкови и поголем задник, велат дека сум жешко згодна.

Тој летен ден, после ручекот, маж ми ме зеде во собата и веднаш почна да ме бакнува и соблекува, кога останав гола ми рече да легнам на стомак на креветот, а под мене стави голема перница така што задникот ми стрчеше во воздухот.

Потоа ми го врза рацете до рамката од креветот, ми ги рашири нозете и ги врза, и на крај ми ги врза и очите со лента.

Бев врзана и беспомошна, со покриен задник.

Почна да ме бакнува и лиже по грбот и полека се спушти кон мојот задник, јас бев тотално напалена.

Кога стигна до газот ме гризна и лесно ме лижеше, полудев од задоволство, стенкајќи му реков, – “стави ми го, еби ме“.

Само се насмеа, стана од креветот, пошто не можев ништо да видам, само го слушнав како шета околу креветот, тогаш осетив дека ми турка нешто во напалената пичка.

Сватив дека тоа е вибратор, го турна само малку и го вклучи со најмала брзина, а јас почнав да уживам.

Потоа го остави така и кажа : – “ Јас сега ќе излезам на неколку саати, а ти ќе останеш така врзана и ќе чекаш да се вратам, вибраторот ќе те чува подготвена за мене“.

Умирав од желба, а тој си замина и ме остави врзана, слушнав вратата од куќата се затвора зад него.

Бев тотално внесена во уживањето, вибраторот ме полудуваше, иако беше само неколку сантиметри во мене.

Почнав да мешам со задникот колку што ми дозволуваа јажињата како кучка која се турка, се трија, но јас не можев да си ја ублажам болката од преголемата желба.

Лежев така луда за секс.

По некое време слушнав тропање на вратата, но не одговорив,а и како можев да одговорам кога лежев гола врзана и со лента на очите.

Тропањето повторно се случи, а потоа слушнав како се отвори вратата, мојот сопруг не ја заклучи вратата зад него.

Никогаш не сме ги заклучувале вратите затоа што живееме во мирна населба.

Но, сега тоа беше посебна ситуација, бев преплашена, па претпоставував дека вака нема да ме најде ниту еден пријател или сосед.

Некој глас викаше од ходникот, но лентата која ми поминуваше преку очите и ушите, го пригуши звукот и не можев да го препознаам гласот.

Слушнав гужва на вратата од собата и сопнување, сфатив дека се работи за две лица, но не можев ништо.

Од страв , само се прекрив и слушав, обидувајќи се од гласовите да дознаам кои се тие луѓе.

Тие само си шепотеа и воопшто не можев да ги препознаам нивните гласови.

Многу брзо почувствував раце врз мене, ме пипкаа и влечеа кон нив, ги осетив нивните раце на мојата топла пица, само лежев мирно, малку од страв и малку затоа што сето тоа почна да ми се допаѓа, се чувствував малку валкано затоа што којзнае кој ме допира и пипка.

Потоа почувствував како некој се качува врз мене и за многу брзо време имав кур во мојата топла пичка.

Странецот ме ебеше многу брзо и силно, ми се допадна и почнав да стенкам, уффф, многу уживав во оваа ситуација.

Странецот имаше значително подебел алат од мојот сопруг.

Чувствував дека ако продолжи со ова темпо брзо ќе свршам.

Одеднаш почувствував дека курот во мене пулсира и ми ја наполни пичката со сперма.

Јас не земав апчиња за заштита од бременост, а непознатиот не стави кондом, викнав : – “ Не во мене, не внатре, ………..“ , но веќе беше доцна, тој се испразни во мене, стана и веќе го почувствував вториот, кој Веднаш го зазеде своето место по првиот.

Овој беше многу тежок, веднаш помислив на соседот неколку куќи подолу, кој беше многу дебел, но не можев да знам со сигурност.

И ми го вметна курот во пичката од која веќе течеше сперма и продолжи да ме ебе уште посилно и побрзо од првиот.

Пицата ми се запали.

Ме ебеше подолго, чувствував дека има  голема тежина, а јас бев тотално вклучена во целата таа ситуација.

Почнав да свршувам.

Врескав како луда, а тој само се заби во мене без да каже ниту еден збор.

Никогаш не сум срвшила толку жестоко, претпоставувам дека оваа необична ситуација многу ме запали и возбуди.

Ме ебеше уште една минута, а потоа се испразни без да излези надвор, пичката ми беше полна со сперма, а јас не знаев кои се тие.

После си заминаа набрзина и без збор, само слушнав како се затвора вратата,а уште бев врзана со пичката од која ми течеше спермата.

После можеби еден саат слушнав пак вратата се отвара и маж ми како ми вели : – “ еве ме љубов сега ќе го добиеш тоа што го чекаше…“ , но веднаш виде дека нешто не е во ред и веднаш ме одврза.

Му кажав се што се случи кога тој замина и ме остави не заклучена.

Не знаевме што да правиме бидејќи и онака не можев со сигурност да кажам кои се тие двајца, а тоа само ќе донеси нови приказни и срам, па решивме да молчиме.

Тогаш забременив, родив прекрасно девојче, кое мојот сопруг ја прифати како своја ќерка.

Но, сепак, ова беше само почеток на нашиот нов живот што се однесува до сексот, а за другото и ќе зборувам во друга прилика.   

 

 

 

187 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: