29/01/2023
SKOPJE

Тајна,…

Тајна…
„Ти ми беше мојата малечка тајна која не сакав да ја споделам со никој.
И еве сега те кријам во себе, мислејќи дека ќе те заборавам…
Те преболив, или само се залажувам дека те преболив.
Ама подобро ми е вака, сама со спомените, нека ќе помине.
И раната полека ќе зарасне, но што ако…
Лузната од тебе засекогаш ќе остане. “

АВТОР НА ТЕКСТОТ и предлог на слики : “Есен Во Мене“ ❤   

 

 

184 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: