04/02/2023
SKOPJE

Таа е Искушение,…

“Таа има заводлив Изглед, незапирливи Очи и хипнотички Ум и Аура.

Таа е жена со долга Коса, порцеланска Кожа и

Усни што гризат,

Усни што болат,

Усни што убиваат кога ти зборува.

Храбра и провокативна Жена,

Таа е сон на Многумина и пропаст за Секого. 

Таа е ЛИК од Бајките, фантазија од крв и месо, со очи на темно сив Волк.

Жена преправена во искушение,

облечена како војник,

нимфа без крилја,

сирена без опашка,

АНГЕЛ БЕЗ СРЦЕ.

Таа е Вештерка, убава е, зла е и… ДРАГОЦЕНА“.

642 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: