04/02/2023
SKOPJE

Супермен,…

Добрата Жена не сака Супермен;

Таа знае дека Тој не постои.

Сè што сака е добар МАЖ, кој може да донесе Стабилност

и Доследност во нејзиниот живот…

Човек кој ја разбира емотивно

и чие присуство

истовремено може да и ја смири душата

и да го запали оганот во нејзиниот дух.

Тоа е она што Таа го сака…

Тоа е она што и треба.

224 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: