08/02/2023
SKOPJE

Страст,…

Страста не води љубов на душеци со пердуви,

туку те ебава на хаубата од колата или

те ебава до ѕидот на влезот.

Заборава да ги стави розите во вазна,

ги остава на креветот и

потоа те превртува по нив,

оставајќи ти крвави гребаници по грбот.

Страста со заби остава модринки по твоите усни,

брзајќи да навлезе во твојата уста со својот желен јазик.

Остава жестоки и болни траги на вашата кожа…

а следниот ден со задоволство ги брои модринките

што останале од нападот на страствениот оган,…  

 

139 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: