14/04/2024
SKOPJE

Што е љубов,… ?!

Љубовта е нежна грижа, тивка загриженост, длабоко скриена во срцето.

А присуството секогаш го чувствувалме секој ден, секој час, секоја минута.

Љубовта е нежна прегратка помеѓу телото и душата.

Таа е тивок допир на рака, мека прегратка со топли раце на галење на две души.

Љубовта е голема страст помеѓу гладни срца.

Интимната размена помеѓу умот, телото и душата.

Љубовта е секогаш грижа, секогаш расте, секогаш е таму.

Љубовта е прекрасен подарок кои го делат две души благословени да го доживеат Рајот на Земјата.   

 

 

Автор на текстот: “Есен во мене“ 

 

 

560 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: