30/01/2023
SKOPJE

Стерилни монолози,…

Ако сакате Присуство,

– Бидете таму. 

Ако сакате да бидете Слушнати,

– Слушајте. 

Ако сакате Доверба,

– Верувајте. 

Едностраните чувства се краткотрајни !!! 

     Тие НЕ создаваат Врски, туку СТЕРИЛНИ МОНОЛОЗИ.  

 

 

 

201 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: