14/04/2024
SKOPJE

Стареењето е ТРИУМФ,…

Моника Белучи остаре без да побара ничија дозвола, предизвикувајќи бура и бес кај Борците против стареење.

Се осмели да прошета по црвениот тепих, со убавото лице и со телото со сите брчки, со очите и со прекумерната тежина (што не ја гледам), со се што и дала природата, без двоумење и целосно незаинтересирана, според мислењето на следбениците на Бесконечната МЛАДОСТ.

И ова е неверојатно… Затоа што некој како неа можеше да му каже на Светот дека стареењето воопшто Не е СРАМ.

И има се повеќе луѓе кои го прават тоа со својата Гордост високо, како што треба да биде.

Ајде да видиме дали ќе откриеме дека СТАРЕЕЊЕТО е и освојување на Животот и како такво, тоа е ТРИУМФ !!!    

 

 

717 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: