30/01/2023
SKOPJE

Станици,…

Есента се приближува со скокови и граници.

Помина врелото Лето.

Сезоните се случуваат една по друга без примирје и одмор.

И во дует,

поставувајќи го ритамот,

на нашите сопствени станици кои напредуваат на ист начин …

Единственото нешто што ја разликува една од друга е дека нашите СТАНИЦИ никогаш не се повторуваат.  

 

 

245 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: