14/04/2024
SKOPJE

Срна,…

“Сеуште пред него треперам како исплашена срна,

сеуште зениците ми пламнуваат кога ќего слушнам од далеку,

сеуште неговиот шепот ми ја зоврива крвта…

Не се промени ништо,

или можеби,

душата уште повеќе го засака,

зошто, којзнае.“  

Автор на текстот: “Есен во мене“ 

395 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: