03/10/2023
SKOPJE

Среќна сум,…

Среќна сум.

Да, затоа што ми се допаѓа ЖИВОТОТ.

Во Животот има Сонце,

има Ветер,

има Зелено,

има Сино,

има задоволство од Храна, Пијалок, Бакнежи,

има Радост што ги откупува Солзите,

има Добро што го откупува Злото, ТАМУ Е СЕ .    

 

 

 

521 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: