30/01/2023
SKOPJE

Среќна Нова,…

Среќна Нова Година,

Сега пијам кафе во Таа хотелска соба

 која ни беше гнездо

од илјада испотени вдишувања од Нас.

Кафето има вкус како Тебе,….. 

 

 

 

 

551 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: