05/02/2023
SKOPJE

Среќа,…

Еден ден ќе сфатите дека среќата никогаш не зависела од работата , од дипломата  или од врската со некого.

Среќата никогаш не е да ги следиш стапките на оние што поминале пред тебе.

Еден ден ќе видите дека среќата била во откривањето на вашата страст; имајќи надеж и одлучност пред проблемите, слушајќи го срцето и следејќи го каде и да ве однесе.

Среќа е да се биде љубезен со себе си и со другите, да научиш да ја сакаш личноста во која што порасна. 

Еден ден ќе разберете дека среќата не била во туѓи раце, таа секогаш била во ваши.

Во ТЕБЕ …!!!    

 

446 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: